Springles

Springles

Behalve dressuurlessen kan je ook springlessen volgen vanuit ESRV Concorde. ESRV Concorde heeft twee springlessen, een half-gevorderde les en een gevorderde les. Deze lessen vinden eenmaal per maand plaats op zaterdagochtend. De lessen vinden plaats van 8.45 uur tot 9.45 uur. De dressuurlessen beginnen op zaterdag om 10.00 uur, op deze manier is er in de winter na de les nog een kwartier de tijd om het parcours af te bouwen voordat de dressuurles begint. In de zomer is het niet nodig om het parcours af te bouwen, de manege heeft namelijk een speciale springwei waar dan in gesprongen wordt.

Half-gevorderde springles

De half-gevorderde springles is begonnen als een les voor beginners. Ondertussen zijn we alweer even bezig en heeft iedereen bijgeleerd. Deze les is echter nog steeds toegankelijk voor leden en donateurs zonder springervaring, mits ze dressuurmatig goed genoeg rijden. De manege heeft een aantal hele lieve springpaarden die elke ruiter over de hindernis helpen. De les vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats. Voor de half-gevorderde les geldt dezelfde vervoersregeling als voor de dressuurlessen.

Gevorderde springles

Voor onze leden en donateurs met wat meer ervaring met springen hebben we de gevorderde springles. Deze les vindt elke vierde zaterdag van de maand plaats. In deze les rijden veel ruiters op jonge paarden die nog het een en ander moeten leren op het gebied van springen. Mocht je de basis van het springen kunnen dan kan je op een lief paard ook goed aan deze les deelnemen. In principe is het busje niet standaard geregeld voor deze les omdat veel mensen in deze les eigen vervoer hebben en er gecarpoold wordt.

Kosten

Ook voor de springles kan je een leskaart voor tien lessen kopen. Deze kost 175 euro. Net als bij de dressuurles krijg je 30 euro terug van het sportcentrum bij inlevering van een volle kaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *