Lid worden

Elke student in Eindhoven die in het bezit is van een geldige sportkaart kan lid worden van ESRV Concorde. Ongeacht of je lid wordt om alleen goedkoper te kunnen paardrijden of omdat je een gezellige vereniging zoekt om leuke dingen te kunnen doen, iedereen is welkom bij ESRV Concorde. Zelfs als je je eigen paard hebt en dus geen interesse hebt in de manegelessen kan je lid worden voor de activiteiten en de nationale wedstrijden waar je als studentruiter aan deel kan nemen. Lid worden kost 20 euro per jaar (dat is zonder de lessen, die betaal je zelf apart), hiervoor kan je deelnemen aan de lessen en activiteiten, gebruik maken van de vervoersregeling en nog veel meer.

Waarom lid worden?

De lessen zijn niet de enige reden om lid te worden bij ESRV Concorde. Hieronder staan de belangrijkste redenen om lid te worden van ESRV Concorde op een rijtje:

  • De goedkoopste manier om te kunnen paardrijden als student in Eindhoven.
  • Vervoer naar de manege wordt geregeld.
  • De mogelijkheid om vanuit ESRV Concorde te kunnen starten op nationale studentenwedstrijden.
  • Gezellige activiteiten met andere mensen die ge├»nteresseerd zijn in paarden en paardrijden.
  • Korting bij Brabants Ruiterhuis.
  • Korting bij Caf├ę Villa Fiesta.

Hoe kan ik lid worden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar het bestuur. Indien je al ervaring hebt met paardrijden kan je een keer een proefles komen volgen. Een proefles kost 18,50 euro en na de les kan je besluiten of je graag door wilt gaan met paardrijden bij ESRV Concorde. Je kan ook een keer meekomen naar de manege zonder een proefles te volgen om een beeld van de manege en de lessen te krijgen. Mocht je nog geen enkele ervaring hebben met paardrijden dan kan het bestuur je alle informatie geven over de beginnerscursus of de beginnersles. Een proefles volgen in een reguliere les is dan helaas niet mogelijk i.v.m. de niveauverschillen.