Activiteiten

Door het jaar heen worden er een hoop activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. Dit kunnen paardgerelateerde activiteiten zijn, zoals een speciale buitenrit of het uitproberen van een nieuwe tak in de paardensport, denk bijvoorbeeld aan rijden op een dameszadel of westernrijden. Ook worden er een hoop niet-paardgerelateerde activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue of een spelletjesavond.

Door het jaar heen zijn er een aantal activiteiten die regelmatig terugkomen. Zoals de maandelijkse borrel, ponykamp, een gala en vriendendag.

Thema borrels

Maandelijkse borrel

Sinds oktober 2014 heeft ESRV Concorde een  nieuwe stamkroeg, namelijk Villa Fiesta. Hier houden wij verschillende thema borrels. Zoals een sinterklaas, paas of bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel. In de Villa Fiesta krijg je als lid van ESRV Concorde korting, deze korting krijg je op vertoon van je Concorde pas.  Tot in de vroege uurtjes wordt er gekletst en gedanst.

Ponykamp

Vier dagen doorbrengen op de manege is niet alleen de droom van elk Penny-meisje, maar ook van menig Concorderuiter. Speciaal hiervoor hebben we het ponykamp. Elke dag bezig zijn met paarden en paardrijden, mooie buitenritten maken, veel dingen leren tijdens de dressuurlessen en spannende springlessen tussendoor. En natuurlijk elke avond de dag afsluiten met gezelligheid, een drankje en eventueel een kampvuur.

Gala

Eenmaal per jaar laten we onze rijlaarzen in de kast staan en boenen onze beste schoenen. We verwisselen onze rijbroeken voor mooie jurken en chique pakken en houden ons netjes aan de etiquetteregels inplaats van de rijbaanregels. Het is dan namelijk tijd voor het Concorde gala. Op een stijlvolle locatie proberen we het stijldansen onder de knie te krijgen, drinken gezellig een drankje en genieten we van een wel heel bijzondere avond.
Gala activiteit

Vriendendag

Voor al onze vrienden die weleens willen weten wat er nou zo bijzonder is aan paardrijden hebben wij de speciale vriendendag. Deze dag is ook uitermate geschikt voor al die mensen die beweren dat paardrijden geen echte sport is. In een les van een uur krijgen ze de kans om een keer te proeven van de paardensport, met stukjes stap, draf en zelfs een rondje galop.