Becoming a sponsor

ESRV Concorde is als vereniging al ruim 10 jaar actief in het Eindhovense studentenleven. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid naar ruim 50 leden en actieve donateurs en ons ledenaantal is nog steeds stijgende. Lees hier waarom u sponsor zou willen worden van ESRV Concorde en welke pakketten wij u aanbieden.

Onze nationale wedstrijd sponsoren

Eén van de belangrijkste manieren waarmee wij onze sponsors in het licht zetten is onze jaarlijks terugkerende nationale wedstrijd, ook wel stedenontmoeting genoemd. Deze wedstrijd wordt georganiseerd onder toezicht van de KNHS-VNS en alle studentenruiters uit Nederland worden uitgenodigd voor deze wedstrijd.

Sponsoren op regionaal niveau

Naast de nationale wedstrijd, wat een goede manier is om de naamsbekendheid op nationaal niveau te vergroten hebben wij ook een aantal sponsormogelijkheden die zich met name op Eindhoven richten. Zo vertegenwoordigen wij onze vereniging elk jaar bij de intro van de TU/e, Fontys en Design Academy. Hierbij delen wij ook promotiemateriaal van onze sponsors uit. Ook dragen onze leden en donateurs vaak verenigingskleding tijdens de lessen, verenigingsactiviteiten of evenementen waarbij ze ESRV Concorde vertegenwoordigen, zoals (studenten)wedstrijden, borrels en de intro. Op deze verenigingskleding is altijd nog een plek vrij voor nieuwe sponsors.

Heeft u interesse gekregen in het sponsoren van ESRV Concorde? Neem contact op met het bestuur en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.